Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι οπαδοί του Nintendo 3DS συγκεντρώθηκαν παγκοσμίως για να αναβιώσουν το StreetPass

*
Παρόλο που το eShop του Nintendo 3DS έκλεισε τον Μάρτιο, οι πιστοί οπαδοί της φορητής κονσόλας φαίνεται πως προσπαθούν να διατηρήσουν την αλληλεπίδραση τους, με εκδηλώσεις που διοργανώνουν μέσω του Discord.

Από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου οι κάτοχοι του 3DS συγκεντρώθηκαν σε διάφορα σημεία ανά τον κόσμο για να αναβιώσουν το StreetPass, μια λειτουργία που επιτρέπει σε πολλές κονσόλες να συνδεθούν μεταξύ τους, αν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση ή σε σημεία που είναι διαθέσιμο το StreetPass.


Μερικές από τις εκδηλώσεις για την αναβίωση του StreetPass πραγματοποιήθηκαν σε Νέα Υόρκη, Αυστραλία, Ιρλανδία, Τόκιο, Βέλγιο, Φλόριντα, Λονδίνο, Νότιγχαμ και Χαβάη. Η κάθε μια από αυτές είχε δική της θεματική και περιλάμβανε διάφορα events για να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.

O Shane Kressley, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην διοργάνωση αυτών των εκδηλώσεων, είπε πως “εξακολουθούσα να βλέπω συνεχώς ανθρώπους να σχολιάζουν ή να δημοσιεύουν videos ζητώντας την επιστροφή του StreetPass. Το κακό είναι πως κανείς δεν συνεργάστηκε μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η φωνή του καθενός να χαθεί μέσα στο πλήθος. Στη συνέχεια, επικοινώνησα με διάφορα μέλη της κοινότητας, όπως YouTubers και λάτρεις του 3DS, και καταλήξαμε στην οργάνωση αυτών των εκδηλώσεων”.

Η διατήρηση ενός gaming hardware είναι δύσκολη, όταν ένας κατασκευαστής αρχίζει να καταργεί τις διαδικτυακές υπηρεσίες, όπως το eShop. Ο Shane Kressley, συμπλήρωσε πως “είμαι τυχερός που απέκτησα φίλους οι οποίοι υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Θέλαμε να σιγουρευτούμε πως κανείς δεν θα μείνει εκτός, γι’ αυτό προσπαθήσαμε να οργανώσουμε τα events στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου. Η εν λόγω φορητή κονσόλα υφίσταται παραπάνω από μια δεκαετία και όπως φαίνεται η κοινότητα των παικτών είναι ακόμη ενεργή. Αν δεν υπήρχε το Switch, τότε το eShop του 3DS θα παρέμενε άθικτο". Ο Shane και η ομάδα του ελπίζουν πως η αγάπη του κόσμου θα διατηρηθεί, καθώς τα ανταλλακτικά της φορητής κονσόλας και οι διαδικτυκές υπηρεσίες στερεύουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*