Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

"Οι παίκτες θα πρέπει να αισθανθούν άνετα με τη μη ιδιοκτησία video games", τονίζει στέλεχος της Ubisoft

*
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η Ubisoft ανανέωσε τη συνδρομητική υπηρεσία Ubisoft+. Πλέον, τα πακέτα είναι δύο, το Ubisoft+ Premium στα €17,99 που θα περιλαμβάνει όλες τις νέες κυκλοφορίες και σε πολλές περιπτώσεις πρώιμη πρόσβαση σε εκδόσεις premium και το Ubisoft+ Classics για PC στα €7,99 με επιλογές από κλασσικά και live service games.

Με την ευκαιρία, ο επικεφαλής του τμήματος συνδρομητικών υπηρεσιών της γαλλικής εταιρείας, Philippe Tremblay, δήλωσε στο GamesIndustry.biz ότι υπάρχει μια εκπληκτική ευκαιρία ανάπτυξης για τα συνδρομητικά μοντέλα, όμως πρέπει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης των καταναλωτών.


"Ένα από τα πράγματα που είδαμε είναι ότι οι παίκτες έχουν συνηθίσει, όπως με τα DVD, να κατέχουν τα παιχνίδια τους. Αυτή είναι αλλάγή που πρέπει να συμβεί στους καταναλωτές".

"Πλέον νιώθουν άνετα που δεν έχουν συλλογή από CD ή DVD. Αυτός είναι ένας μετασχηματισμός που έγινε λίγο πιο αργά [στα παιχνίδια]. Καθώς οι παίκτες αισθάνονται άνετα σε αυτό το θέμα... δεν χάνεται η πρόοδός σας. Εάν συνεχίσετε ένα παιχνίδι κάποια άλλη στιγμή, το save file σας είναι ακόμα εκεί. Δεν έχει διαγραφεί. Δεν χάνετε ό,τι έχετε δημιουργήσει στο παιχνίδι ή κατά την ενασχόλησή σας με το παιχνίδι. Επομένως, το θέμα είναι να αισθάνεστε άνετα με το να μην είστε ιδιοκτήτης του παιχνιδιού".

"Έχω ακόμα δύο κουτιά DVD. Καταλαβαίνω σίγουρα το πως σκέφτονται οι παίκτες. Αλλά καθώς οι άνθρωποι επιλέγουν αυτό το μοντέλο, θα δουν ότι αυτά τα παιχνίδια θα υπάρχουν, η υπηρεσία θα συνεχιστεί και θα μπορείτε να έχετε συνεχώς πρόσβαση σε αυτά όταν θέλετε. Αυτό είναι καθησυχαστικό".

Ο Tremblay πρόσθεσε ότι τα τελευταία χρόνια προστέθηκαν εκατομμύρια νέοι συνδρομητές στο Ubisoft+ και ο κατάλογος με τις παλαιότερες κυκλοφορίες της εταιρείας παραμένει ιδιαίτερα ενεργός. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*