Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι παίκτες του MLB The Show 24 παραπονιούνται για συνεχόμενα crashes στο Nintendo Switch

*
Σύμφωνα με κάποιους παίκτες η έκδοση του MLB The Show 24 στο Nintendo Switch κρασάρει συνεχώς, ειδικά στο Diamond Dynasty mode.

Δυστυχώς οι αναφορές είναι πάρα πολλές και έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, από το official forum του παιχνιδιού μέχρι και το Reddit. Ο χρήστης GTI_88 παραπονιέται πως “προς το παρόν δεν μπορώ να παίξω το Diamond Dynasty mode. Κάθε φορά που ξεκινάω, το παιχνίδι κρασάρει. Αυτό συμβαίνει το τελευταίο 24ωρο”. Στο ίδιο thread του Reddit, ο χρήστης NewYorkMets22 συμπληρώνει πως “είναι πολύ απογοητευτικό. Προσπαθώ να παίξω εδώ και μια μέρα. Ενώ μου επιτρέπει να δημιουργήσω την ομάδα, τη στιγμή που πατάω το A για να εμφανίσει τα tutorial, μου κρασάρει και εμφανίζει το μήνυμα του σφάλματος”. Το ίδιο ακριβώς αναφέρεται και στο official MLB The Show forum.

Μετά από όλη αυτή την αναστάτωση, η εταιρεία πήρε επιτέλους θέση και προσπάθησε να κατευνάσει τα πνεύματα, λέγοντας πως “ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις. Οδεύουμε προς την επίλυση του προβλήματος αλλά δεν γνωρίζουμε πότε θα ολοκληρωθεί”.


To MLB The Show κυκλοφόρησε στις 19 Μαρτίου για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, Nintendo Switch, PlayStation 4 και Xbox One.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*