Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι παίκτες του Star Wars Outlaws θα επιστρέψουν στον πλανήτη Tatooine (video)

Tα γεγονότα του Star Wars Outlaws διαδραματίζονται μεταξύ εκείνων του Empire Strikes Back και του Return of the Jedi, με τους παίκτες να ταξιδεύουν σε γνωστές και νέες τοποθεσίες. Στο πλαίσιο ενός νέου behind the scenes video, η Massive Entertainment και η Ubisoft αποκάλυψαν πληροφορίες για τους πλανήτες που θα μπορούν να εξερευνήσουν οι παίκτες και σε αυτούς περιλαμβάνεται η αγαπημένη όλων έρημος με τους δύο ήλιους, Tatooine.



Κατά τη διάρκεια ενός πάνελ στο San Diego Comic Con παρουσιάστηκαν επίσης εικόνες από τον Han Solo παγωμένο σε καρβονίτη, τον Jabba the Hutt και την πρωταγωνίστρια Kay Vess να πλησιάζει το παλάτι του Jabba. Ακόμα, έγινε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια των εξορμήσεών της, η Kay θα μπορεί να επισκεφτεί το Mos Eisley και την καντίνα του.

Όσον αφορά τις νέες τοποθεσίες, η ομάδα ανάπτυξης αποκάλυψε την Toshara, ένα νέο φεγγάρι που δημιουργήθηκε για το παιχνίδι και είναι εμπνευσμένο από την Αφρικανική Σαβάνα. Εκεί, προστέθηκε μια πόλη γεμάτη ζωή, γνωστή ως Murugana, χτισμένη σε έναν μεγάλο, ανεμοδαρμένο βράχο. Επιπλέον, ο πλανήτης έχει τη δική του χλωρίδα και πανίδα.



Το Star Wars Outlaws βρίσκεται σε διαδικασία ανάπτυξης για PC, Xbox Series X, Xbox Series S και PlayStation 5. Αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*