Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι πρόσφατες απολύσεις της Meta «χτυπούν» Ready at Dawn και Downpour Interactive

*
Η Meta ανακοίνωσε ένα νέο κύκλο απολύσεων και μέσα στις θέσεις που χάθηκαν βρίσκονται και αρκετές από developers σε Downpour Interactive και Ready at Dawn. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των δυσάρεστων εξελίξεων στην εταιρεία του internet, φαίνεται πως ήρθε στο φως και μία ακόμη πληγή στις ομάδες ανάπτυξης. Ο Colin Mclerney, πρώην εργαζόμενος, ανέβασε στο Twitter μία ανάρτηση τονίζοντας πως αν δει κανείς να ψάχνει δουλειά απολυμένος της Ready at Dawn και της Meta, να τον βοηθήσει, καθώς η δουλειά που γινόταν εκεί ήταν εξαιρετική.



H Meta εξαγόρασε την Ready at Dawn το 2020 και μέχρι και πριν από αυτήν την κίνηση, η εταιρεία έφτιαχνε διάφορα VR games όπως τα Lone Echo II και Echo VR. Το 2021, η Meta εξαγόρασε και την Downpour Interactive, η οποία έγινε γνωστή για το VR shooter Onward που κυκλοφόρησε το 2017. Οι πρόσφατες απολύσεις έρχονται στο πλαίσιο περαιτέρω αναδιοργάνωσης της Meta και ουδείς γνωρίζει που και πότε θα σταματήσουν. Αυτό είναι το τρίτο κύμα απολύσεων μετά τα δύο μεγάλα που ανακοινώθηκαν τον Νοέμβριο του 2022 και τον Μάρτιο του 2023. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*