Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι servers του Wii U έκλεισαν, όμως το online gaming συνεχίζεται

*
Την Δευτέρα 8 Απριλίου αποχαιρετίσαμε το online gaming στο Wii U και το 3DS, όμως οι fans δεν μπορούν ακόμα να χωνέψουν το γεγονός ότι λένε αντίο στη διαδικτυακή διασκέδαση. Μέσα στα ασχημα, υπάρχουν όμως και καλά νέα, καθώς η Pretendo Network ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει τους servers της για όσους θέλουν να συνεχίζουν το online gaming στο Wii U.

Αυτό γίνεται μέσω του SSSL ενός ιδιωτικού SSL exploit της Pretendo που επιτρέπει την αναπαραγωγή συγκεκριμένων παιχνιδιών online ακόμα και με κλειστούς τους επίσημους servers της Nintendo. Δεν απαιτείται κάποιο homebrew ήcustom firmware, μόνο μια αλλαγή στο DNS. Υποστηρίζονται παιχνίδια όπως τα Splatoon, Super Smash Bros., Mario Kart 8, Watch_Dogs και υπηρεσίες όπως το YouTube, ενσωματωμένοι browsers όπως το TVii, το eShop και το Miiverse applet. Υποστηρίζονται ακόμα και οι λειτουργίες του Miiverse στα παιχνίδια.


Σημειώνεται ότι το SSSL είναι αποκλειστικά διαθέσιμο σε κονσόλες Wii U με firmware 5.5.5 ή ανώτερο. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*