Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Oι συνιδρυτές της Supermassive Games, Pete και Joe Samuels αποχώρησαν από την εταιρεία

*
Ο Pete και ο Joe Samuels αποτελούν παρελθόν για τη Supermassive Games και η ανακοίνωση ήρθε από το προφίλ της εταιρείας στο LindedIn, με ένα μήνυμα που αποτελεί φόρο τιμής στους συνιδρυτές της. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως, “μετά από δεκαπέντε χρόνια συνεργασίας , αποχαιρετούμε τα τους Pete και Joe Samuels. Σας ευχαριστούμε που δημιουργήσατε την ιστορία της Supermassive Games, την οποία θα συνεχίσουμε να γράφουμε. Η κληρονομιά της Supermassive θα συνεχίσει να ζει και ευχόμαστε τα καλύτερα και στους δύο σας”.

Ο Pete Samuels δημοσίευσε με τη σειρά του μια ανάρτηση εξηγώντας ότι η απόφασή του να παραιτηθεί βασίστηκε σε λόγους υγείας. Συνέχισε λέγοντας πως “μετά από δεκαπέντε χρόνια ως διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, πήρα τη δύσκολη απόφαση να παραιτηθώ για λόγους υγείας που προέχουν και δεν πρέπει να παραμερίσω. Νιώθω περήφανος γι’ αυτά που κάναμε με τον Joe Samuels, όπως και για την εκπληκτική ομάδα της Supermassive Games. Το μέλλον της εταιρείας προβλέπεται λαμπρό με τον Robert Henrysson να αναλαμβάνει τα ηνία για το επόμενο στάδιο του ταξιδιού της”.

O νέος διευθύνων σύμβουλος Robert Henrysson (πρώην CEO της Avalanche Studios) είπε πως “αποτελεί ύψιστη τιμή να αναλάβω τη διοίκηση της Supermassive Games Ltd. και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα συνεργαστώ με όλη την ομάδα για να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τη θέση της Supermassive”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*