Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι τελικοί του eChampions League ζωντανά από την COSMOTE TV

*
O τελικός του UEFA Champions League κυριαρχεί στην αθλητική επικαιρότητα, αλλά σήμερα έχουμε και τους τελικούς του eChampions League. Η COSMOTE TV, επίσημος συνεργάτης της UEFA στη χώρα μας για τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, θα μεταδώσει σήμερα και τους μεγάλους τελικούς του eSports τμήματος για την σημαντική αυτή εκδήλωση. Οι κορυφαίοι παίκτες αγωνίζονται από το μεσημέρι για την κατάκτηση του τροπαίου και από τις 19.30 έως και τις 21.00 θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε τόσο από το COSMOTE Sport 3HD, όσο και από το κανάλι της COSMOTE TV στο YouTube (δωρεάν) τους τελικούς του eChampions League.

Υπενθυμίζεται πως ο τελικός του UEFA Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ θα μεταδοθεί από το COSMOTE Sport 1HD και το COSMOTE Sport 4K το Σάββατο 22.00 σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*