Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Oι χρήστες του Steam κατακεραυνώνουν τα microtransactions του Dragon's Dogma 2

*
Το Dragon’s Dogma 2 βρίσκεται ήδη στα ράφια των καταστημάτων, όμως μια μεγάλη μερίδα των παικτών είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ανακάλυψαν έναν μεγάλο κατάλογο από microtransactions, τα οποία δεν είχαν ανακοινωθεί πριν το λανσάρισμα του τίτλου. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε το review bombing στο Steam, με το 62% των user reviews, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, μα είναι αρνητικές. Αυτό που έχει εξοργίσει περισσότερους τους παίκτες είναι ότι κάποια από αυτά τα microtransactions βασίζονται σε λογική "pay-to-win", καθώς προσφέρουν πλεονεκτήματα που είτε δεν είναι δυνατό να αποκτηθούν παίζοντας απαιτούν grinding. Από τροποποιήσεις στον χαρακτήρα, μέχρι το fast travel και πολλά άλλα.

Από την κριτική δεν λείπουν τα παράπονα για τις επιδόσεις του παιχνιδιού και μέσα σε αυτά περιλαμβάνεται η "απορία" για την επιλογή του συστηματος προστασίας της Denuvo.


Πάντως, η Capcom επισημαίνει ότι κάθε αντικείμενο που είναι διαθέσιμο για αγορά μπορεί επίσης να αποκτηθεί παίζοντας το Dragon's Dogma 2. Η εταιρεία υποστηρίζει ότι μπορείτε να βρείτε αντικείμενα όπως τα Wakestones και τα Rift Crystals στον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε οπωσδήποτε τον δρόμο των microtransactions.

Όσο για τα τεχνικά προβλήματα, λέει πως η επίλυσή τους είναι προτεραιότητας της ομάδας ανάπτυξης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*