Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οι υπηρεσίες του PlayStation θα επεκταθούν σε PC, Cloud και Mobile

*
Σε συνέντευξή του στο Norges Bank Investment Management, o CEO της Sony Kenichiro Yoshida αναφέρει πως το PlayStation θα παραμείνει ως κονσόλα, ωστόσο οι υπηρεσίες τους θα επεκταθούν σε PC, Mobile και Cloud.

"Εν συντομία, θέλουμε να έχουμε παρουσία παντού. Όπου υπάρχει το computing, οι χρήστες θα μπορούν να παίξουν τα αγαπημένα τους παιχνίδια ανεμπόδιστα. Θα μπορούν να βρουν ένα μέρος να παίξουν σε διάφορες πλατφόρμες. Αν και το PlayStation θα παραμείνει το βασικό μας προϊόνν, θα επεκτείνουμε τις υπηρεσίες μας σε PC, mobile και Cloud".


Τα πρώτα βήματα στο PC Gaming έχουν ήδη γίνει από την ιαπωνική εταιρία. Διάσημα franchises όπως το The Last of Us και Marvel's Spider-Man έχουν μεταφερθεί στην αγορά του PC Gaming ενώ αναμένονται και άλλοι τίτλοι όπως το Helldivers 2.

H Sony θέλει να μεταφέρει και τα franchises της στο mobile gaming. Για αυτό το λόγο αγόρασε την mobile developer Savage Game Studios. Όσον αφορά το Cloud, η εταιρία πρόσφατα κυκλοφόρησε το PlayStation Portal.

Στην ίδια συνέντευξη ο Yoshida δήλωσε πως δεν πιστεύει οι συνδρομές σε υπηρεσίες gaming να έχουν τόση απήχηση όσο στο video streaming. "Έχουμε ένα μοντέλο συνδρομητικών υπηρεσιών. Την ίδια ώρα, ο κόσμος συνήθως παίζει ένα παιχνίδι την φορά οπότε το να έχεις μια υπηρεσία γεμάτη παιχνίδια δεν είναι τόσο αποδοτικό όπως τα video streaming services. Εμείς έχουμε ένα ισορροπημένο σύστημα στο PlayStation Network: Και συνδρομές και περιεχόμενο επί πληρωμή". 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*