Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την ιστορία του Paper Mario: The Thousand-Year Door σε ένα trailer

*
Η Nintendo δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Paper Mario: The Thousand-Year Door που έρχεται στο Nintendo Switch. Ο τίτλος του trailer είναι “Our Story Begins” και ουσιαστικά καλύπτει μέρος της ιστορίας που θα συναντήσουν οι παίκτες όσο ταξιδεύουν στον κόσμο του τίτλου. Ο Mario μπαίνει σε μια νέα περιπέτεια για να συλλέξει τα Crystal Stars πριν το κάνουν οι X-Nauts που ψάχνουν τον θησαυρό πίσω από την Thousand-Year Door.

Ο ήρωας έχει στα χέρια του έναν χάρτη από την Princess Peach και τη βοήθεια μερικών ντόπιων για να λύσει το μυστήριο. Ο χάρτης είναι σχεδιασμένος από χαρτί και οι παίκτες θα πρέπει να ενισχύουν και να αναβαθμίζουν τον ήρωα για να μπορούν να τα βγάλουν πέρα σε όλες τις μάχες. Το παιχνίδι έρχεται 20 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία στο Nintendo GameCube και στην έκδοση του Nintendo Switch θα έχουμε βελτιωμένα γραφικά και μερικές αλλαγές.


Το Paper Mario: The Thousand-Year Door θα κυκλοφορήσει στις 23 Μαΐου για το Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*