Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλα τα "μεγάλα ονόματα" θα έρθουν στο PlayStation Plus, δηλώνει ο Jim Ryan

*
Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το νέο PlayStation Plus, ο Jim Ryan δεν έχει σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις σχετικά με τη δομή της υπηρεσίας. Μιλώντας στο επίσημο PlayStation Podcast, ο Ryan τόνισε ότι οι συνδρομητές θα πρέπει να αναμένουν όλα τα μεγάλα ονόματα στη βιβλιοθήκη των παιχνιδιών της υπηρεσίας, με μαζική συμμετοχή μεγάλων εκδοτών και μικρότερων ανεξάρτητων εταιρειών.

"Συνεργαζόμαστε με περισσότερες από 200 εταιρείες που θέλουν να προσθέσουν δικό τους περιεχόμενο στο PlayStation Plus, οπότε το lineup θα είναι πραγματικά δυνατό".


Βεβαίως, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, τα παιχνίδια της Sony δεν θα προστίθενται στο PlayStation Plus από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας τους, σε αντίθεση με την πολιτική της Microsoft για το Xbox Game Pass.

Όταν λανσαριστεί η ανανεωμένη υπηρεσίας, θα είναι διαθέσιμα για όσους επιλέξουν είτε το Extra είτε το Premium tier, τα: Death Stranding, God of War, Marvel's Spider-Man, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Mortal Kombat 11 και Returnal.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*