Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όλη η ομάδα της DICE είναι αφοσιωμένη στο Battlefield 2042

*
H νέα γενική διευθύντρια της DICE, Rebecka Coutaz, δήλωσε πως δεν υπάρχει καθόλου χρόνος να ασχοληθεί η ομάδα της με άλλα project εκτός από το Battlefield 2042. Το μεγάλο στούντιο της ΕΑ έχει βάλει ως στόχο να επανακαθιερωθεί ως ηγετική ομάδα ανάπτυξης στον χώρο των First Person Shooters.

Η DICE πάντα είχε στο επίκεντρό της το franchise του Battlefield, αλλά ενίοτε ασχολήθηκε και με άλλα project όπως το Mirror’s Edge και το Star Wars Battlefront.


Στην πρώτη της συνέντευξη από όταν έγινε μέλος της εταιρείας, η Rebecka Coutaz ερωτήθηκε αν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθεί η DICE με άλλα project όπως το Mirror’s Edge. Η απάντηση ήταν κατηγορηματικά αρνητική και η ίδια φρόντισε να τονίσει πως αυτή την στιγμή όλη της η προσοχή είναι στραμμένη στο Battlefield 2042. Μάλιστα, οι βλέψεις της για την ομάδα ανάπτυξης που διευθύνει είναι σε τρία χρόνια να την έχει μετατρέψει σε “first person shooter powerhouse” όπως της αξίζει, στα δικά της λόγια.

Η Rebecka Coutaz και η ομάδα της έχουν εστιάσει όλη τους την προσοχή στον τελευταίο προβληματικό τίτλο της ΕΑ, ειδικά μετά το δύσκολο λανσάρισμα που είχε. Σύμφωνα με δηλώσεις της, μετά την κυκλοφορία της πρώτης season τον Ιούνιο, η ομάδα δέχθηκε τα πρώτα θετικά feedback από τους παίκτες, οι οποίοι λέει πως απολαμβάνουν τους χάρτες και το νέο περιεχόμενο που τους προσφέρθηκε.

"Η ομάδα είναι εδώ για να φτιάχνει Battlefield, και έχουν πάθος για το Battlefield. Έχουμε πολλά μέλη-βετεράνους του Battlefield στην ομάδα μας και είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το Battlefield 2042 και την εμπειρία που παραδίδουμε στους παίκτες μας. Τους το χρωστάμε αυτό".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Digital Illusions CE (DICE)

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*