Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολλανδικό δικαστήριο ακύρωσε πρόστιμο που είχε επιβληθεί στην ΕΑ για τα loot boxes του FIFA

*
Το ανώτατο δικαστήριο της Ολλανδίας, ακύρωσε απόφαση με βάση την οποία είχε επιβληθεί πρόστιμο ύψους €10 εκ. στην Electronic Arts, λόγω της ύπαρξης loot boxes στο FIFA.

Σύμφωνα με τους δικαστές, το πρόστιμο που είχε επιβληθεί με την προηγούμενη απόφαση ήταν άδικο και η EA δεν έχει καμία υποχρεώση να το πληρώσει. no longer has to pay the fine.


Πάντως τα παραπάνω δεν αποτελούν οριστική απόφαση σχετικά με το αν τα loot boxes αποτελούν μορφή τζόγου. Απλά, με βάση την ολλανδική νομοθεσία περί τυχερών παιγνίων, απαιτείται "gaming licence" (δηλαδή άδεια για τζόγο) μόνο αν το παιχνίδι ή οτιδήποτε άλλο προσφέρεται βάσει πιθανοτήτων είναι ανεξάρτητο προϊόν, όπως ένα slot machine και όχι στοιχείο ενός ευρύτερου παιχνιδιού. Με το σκεπτικό αυτό, τα loot boxes του Ultimate Team δεν λογίζονται ως μορφή τζόγου, επειδή δεν αποτελούν ανεξάρτητο προϊόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*