Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της MobyGames από την Atari

*
Η Atari ολοκλήρωσε την εξαγορά της MobyGames, έναντι ενός ποσού που αγγίζει το $1,5 εκ. Η πρώτη κίνηση πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2021, όταν η Atari ανακοίνωσε την επένδυση ύψους $500.000 στην πλατφόρμα retro streaming Antstream. Όπως ανέφερε το σχετικό δελτίο τύπου, ανάμεσα στις μελλοντικές επιλογές της εταιρείας ήταν η εξαγορά της MobyGames. Πλέον, ολοκληρώθηκε και η Atari έχει στην κατοχή της τη δημοφιλή βάση δεδομένων video games, που παραμένει ενεργή από το 1999.

Ο Jeremiah Freyholtz, γενικός διευθυντής της MobyGames θα παραμείνει στον ρόλο του και συμφωνα με τον CEO της Atari, Wade Rosen η πρώτη θα συνεχίσει να παρέχει τις υπηρεσίες που την έκαναν γνωστή σε όλους τους gamers.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*