Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκε η συγχώνευση της Vicarious Visions με τη Blizzard Entertainment

*
H Vicarious Visions επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της στο Twitter, ότι η συγχώνευση της με τη Blizzard Entertainment ολοκληρώθηκε επιτυχώς, καθώς και ότι η ομάδα ανάπτυξης θα παραμείνει στο Albany της Νέας Υόρκης για να αφοσιωθεί πλήρως στα παιχνίδια της Blizzard. Επίσης το όνομα της Vicarious Visions άλλαξε και πλέον ονομάζεται Blizzard Albany.

Τον Ιανουάριο 2021 η Activision Blizzard, είχε ανακοινώσει ότι είχε στα σχέδια της να ενσωματώσει τη Vicarious Visions στην Blizzard ως ομάδα υποστήριξης. Αυτό σήμαινε ότι η ομάδα ανάπτυξης για τα Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 και Crash Bandicoot N. Sane Trilogy δεν θα δημιουργούσε πια παιχνίδια ως lead developer. Φτάνοντας στο σήμερα περίπου μια ομάδα από 200 ανθρώπους θα ανήκουν πλέον στο δυναμικό της Blizzard, που θα είναι πλήρως αφοσιωμένοι στα υπάρχοντα παιχνίδια της εταιρείας αλλά και σε νέα IPs.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*