Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ολοκληρώθηκε το alpha build του Dragon Age: Dreadwolf

*
Η Electronic Arts και η BioWare ανακοίνωσαν την ολοκλήρωση της ανάπτυξης του alpha build για το επερχόμενο Dragon Age: Dreadwolf.

Με σχετική του ανάρτηση, ο Gary McKay, general manager της BioWare, επισήμανε τη σημαντικότητα του επιτεύγματος, σημειώνοντας πως ο τίτλος μπορεί να παιχτεί από την αρχή μέχρι και το τέλος. Βέβαια, καθώς μιλάμε για το alpha build του, έπεται ακόμα πολύς καιρός έως ότου φτάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα.

Ο McKay εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και, στο τέλος της ανάρτησής του, ανέφερε πως η BioWare είναι επίσης απασχολημένη με το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Mass Effect. Εννοείται πως, πέραν του να σχολιάσει πως η εταιρεία βρίσκεται… στο ψάξιμο σχετικά με το εν λόγω project, δεν αποκάλυψε τίποτα παραπάνω.

Αυτήν τη στιγμή δε γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το Dragon Age: Dreadwolf, όμως αναμένεται σε PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC. Έως τότε, τελευταία κυκλοφορία του franchise παραμένει το Dragon Age: Inquisition του 2014, που είναι διαθέσιμο για PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*