Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ομαλά εξελίσεται η ανάπτυξη των τριών τίτλων της Quantic Dream

*
Η Quantic Dream αναφέρει ότι η ανάπτυξη των τριών projects της εξελίσεται ομαλά. Η ανακοίνωση έρχεται τη στιγμή που η εταιρεία ετοιμάζεται να επιταχύνει τις δημιουργικές διαδικασίες, με την ίδρυση ενός νέου studio και την πρόσληψη επιπλεον προσωπικού. Πριν λίγες μέρες, εκπρόσωπος της Quantic Dream δήλωσε ότι το εργατικό δυναμικό της developer αυξήθηκε κατά 50% το 2021.



Για τρίτο συνεχόμενο έτος, τα κέρδη της σημείωσαν ρεκόρ και προ φόρων, ανήλθαν σε €5,8 εκ. Ο γενικός διευθυντής της Quantic Dream, Guillaume de Fondaumière σημείωσε ότι οι επιδόσεις στον οικονομικό τομέα ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, κυρίως χάρη στις πωλήσες παλαιότερων τίτλων, όπως το Detroit: Become Human. Είναι πλέον η μεγαλύτερή της επιτυχία, με πάνω από 6,5 εκ. πωληθέντα αντίτυπα σε PlayStation 4 και PC.

Ένας από τους επόμενους τίτλους του studio είναι το Star Wars Εclipse.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*