Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όνειρο κάθε συλλέκτη τα νέα fan-made skins του God of War για το PlayStation 5

*
Οι fans του PlayStation και οι συλλέκτες κονσολών έχουν ένα νέο skin για το PlayStation 5 να θαυμάσουν, καθώς μια ομάδα από σχεδιαστές κατασκεύασαν μια ειδική έκδοση της κονσόλας στο στυλ του God of War, για να γιορτάσουν την επερχόμενη κυκλοφορία του God of War Ragnarök.

Οι Anderson και Débora ή αλλιώς fan2fan.br δημιουργήσαν δυο εκδόσεις από skins του PlayStation 5 για το God of War σε οριζόντια και κάθετη τοποθέτηση της κονσόλας. Το skin για την κάθετη θέση του PlayStation 5 είναι γεμάτη από ρούνους και σχέδια του παιχνιδιού, ενώ η οριζόντια έχει πάνω της το Mjolnir. Κάθε έκδοση είναι διαθέσιμη μέσω της επίσημης σελίδας των σχεδιαστών στο Instagram.

Μαζί με την παρουσίαση τους, η fan2fan.br σε συνεργασία με την Gom.Gom.Figures θα κυκλοφορήσουν τις εκδόσεις αυτές για αγορά, προσφέροντας μόνο 40 κομμάτια σε διαθεσιμότητα. Όπως αναφέρει το Gom.Gom.Figures κάθε έκδοση θα κοστίζει £400. Για την ώρα είναι άγνωστο πότε θα ξεκινήσει η πώληση τους.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*