Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Online multiplayer δωρεάν για όλους τους κατόχους PS5 και PS4 το Σαββατοκύριακο

*
Η Sony Interactive Entertainment θα προσφέρει σε όλους τους κατόχους PlayStation δωρεάν πρόσβαση σε λειτουργίες online multiplayer το επόμενο Σαββατοκύριακο, κάτι για το οποίο κανονικά χρειάζεται ενεργή συνδρομή στο PlayStation Plus. Η προωθητική ενέργεια θα τρέξει στις 10 και 11 Δεκεμβρίου 2022, τόσο στο PS5, όσο και στο PS4. Οι μόνες απαιτήσεις είναι να έχετε έναν λογαριασμό στο PlayStation Network και προφανώς πρόσβαση στο Internet.

Επίσης, είναι πλέον διαθέσιμα τα παιχνίδια που προσφέρονται, δίχως επιπλέον χρεώση, τον τρέχον μήνα σε όλους τους συνδρομητές του PlayStation Plus. Μπορείτε να αποκτήσετε τα Mass Effect Legendary Edition (PS4), Biomutant (PS5/PS4) και Divine Knockout: Founder’s Edition (PS5/PS4).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*