Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Open-world fantasy action RPG θα είναι το επόμενο IP της Techland

*
H Techland, δημιουργός της σειράς Dying Light, ετοιμάζει ένα νέο open-world fantasy action RPG. Για τον λόγο αυτό έχει ξεκινήσει τις προσλήψεις προσωπικού και επιθυμεί να καλύψει γύρω στις 70 θέσεις εργασίας, που αφορούν τους τομείς: animation, art, design, development και production. Στα παραπάνω περιλαμβάνεται και ένας νέος creative director, που θα που θα έχει την ευθύνη να δημιουργήσει ένα ξεκάθαρο όραμα για το παιχνίδι και να θέσει τις βάσεις του.

Στην ομάδα που έχει την ευθύνη του νέο IP μετέχουν πρώην στελέχη της CD Projekt Red, όπως ο open world director Bartosz Ochman (Cyberpunk 2077, The Witcher 3: Wild Hunt), η narrative director Karolina Stachyra (The Witcher 2, The Witcher 3) και ο narrative lead Arkadiusz Borowik (Witcher 2, Witcher 3). Δίπλα τους ο creative director Mario Maltezos (Prince of Persia: The Sands of Time, Mad Max), ο lead game designer David McClure (Deathloop) και ο lead animator Kevin Quaid (Horizon Zero Dawn).


Το επερχόμενο παιχνίδι προορίζεται αποκλειστικά για συστήματα νέας γενιάς και η ανάπτυξή του θα τρέξει παράλληλα με την (τουλάχιστον) πενταετή υποστήριξη του Dying Light 2 Stay Human.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*