Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ορίστηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του The Texas Chain Saw Massacre (trailer)

Gun Interactive και Sumo Nottingham ανακοίνωσαν την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του asymmetrical horror game The Texas Chain Saw Massacre. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από τις 18 Αυγούστου 2023, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Steam).

Το The Texas Chain Saw Massacre βασίζεται στην ομώνυμη κινηματογραφική παραγωγή του 1974, την κλασική ταινία τρόμου του Tobe Hooper (Salem’s Lot, Poltergeist). Σύμφωνα με την Gun Interactive, ο τίτλος ακολουθεί πιστά τη μυθολογία και την ατμόσφαιρα της ταινίας, στοχεύοντας στη μέγιστη δυνατή αυθεντικότητα της τελικής εμπειρίας.


Στις 25 Μαΐου 2023 θα πραγματοποιηθεί το technical test του The Texas Chain Saw Massacre. Οι σχετικές λεπτομέρειες αναμένονται σύντομα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*