Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ορίζοντας κυκλοφορίας για το The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition σε κονσόλες νέας γενιάς

*
Μπορεί ακόμα να μην έχουμε ακριβή ημερομηνία, έχουμε όμως ορίζοντα κυκλοφοριας για το The Witcher 3: Wild Hunt Complete Edition σε κονσόλες νέας γενιάς. Πιο συγκεκριμένα, οι εκδόσεις του παιχνιδιού για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S, θα τοποθετηθούν στα ράφια των καταστημάτων το τέταρτο τρίμηνο το 2022, όπως ανακοίνωσε η CD Projekt RED.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, οι εκδόσεις αυτές θα εισάγουν μια σειρά από οπτικές και τεχνικές βελτιώσεις, όπως το ray tracing και οι ταχύτεροι χρόνοι φόρτωσης, όχι μόνο στο βασικό παιχνίδι αλλά και στα δύο expasions και όλο το υπόλοιπο νέο περιεχόμενο. Το box art έχει τροποποιηθεί και οι παίκτες θα αποκτήσουν πρόσβαση σε DLCs που είναι εμπνευσμένα από την τηλεοπτική σειρά The Witcher του Netflix. Τέλος, όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους το παιχνίδι, θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*