Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ορίζοντας κυκλοφορίας, story trailer και λεπτομέρειες για τις εκδόσεις του The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

To The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me θα κυκλοφορήσει το προσεχές Φθινόπωρο, όπως ανακοίνωσαν η Bandai Namco και η Supermassive Games. Αναμένεται για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam).

Οι προπαραγγελίες για το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me θα συνοδεύονται από πρώιμη πρόσβαση στο "The Curator’s Cut", που προσφέρει στους παίκτες πρόσβαση σε σκηνές που προηγουμένως δεν ήταν διαθέσιμες, με διαφορετικούς επιλέξιμους χαρακτήρες και επιλογές με διαφορετικό αποτέλεσμα.


Αποκλειστικά μέσω του Bandai Namco Store, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποτήσουν το The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me Animatronic Collector’s Edition, που περιλαμβάνει μια κόπια του παιχνιδιού, το collector’s box, ένα animatronic bust ύψους 11 εκατοστών, μια αποκλειστική εταιρική κάρτα, έναν αποκλειστικό χάρτη του ξενοδοχείου αλλά και το δώρο για όσους προπαραγγείλουν.

Πέρα από τα παραπάνω, θα κυκλοφορήσει το The Dark Pictures Anthology, που θα αποτελείται από τα The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, ένα αποκλειστικό σετ απο κάρτες με θεματολογία από το The Dark Pictures Anthology: House of Ashes, δύο αποκλειστικά συλλεκτικά pins, έναν αποκλειστικό χάρτη του ξενοδοχείου και το δώρο για όσους προπαραγγείλουν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Supermassive Games

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*