Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ως “AAA live service game” περιγράφεται το επόμενο project της Bend Studio

*
Το επόμενο videogame της Bend Studio περιγράφεται ως “AAA live service game”. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον μαρτυρά μια νέα αγγελία που αναρτήθηκε στο επίσημο site της και αποκαλύπτει πως η ομάδα αναζητά έναν νέο lead project manager με εμπειρία διοίκησης ομάδας σε AAA live service game.

Ο ρόλος που περιγράφεται στην αγγελία ζητάει και κάποιον που έχει την νοοτροπία μετατροπής ενός studio από την ανάπτυξη παραδοσιακών games σε live services game studio. H Bend Studio έγινε ιδιαίτερα αγαπητή τα τελευταία χρόνια με το Days Gone του 2019, ενώ αποκάλυψε τον Ιούνιο του 2022 πως εργάζεται στο επόμενο μεγάλο project της, επιβεβαιώνοντας πως το νέο IP θα έχει multiplayer και θα είναι «χτισμένο» με τα συστήματα open-world που μας είχε ήδη συστήσει.


Προς το παρόν δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες. Μπορείτε να δείτε τη σχετική αγγελία εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • LORDSNAKE
    • "Ο ρόλος που περιγράφεται στην αγγελία ζητάει και κάποιον που έχει την νοοτροπία μετατροπής ενός studio από την ανάπτυξη (παραδοσιακών games) σε (live services game studio).

      Πάει η Bend Studio. Αιωνία η μνήμη λοιπόν, να ζήσουμε να την θυμόμαστε!

*