Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ως "console debut exclusive" για το PS5 θα λανσαριστεί το Forever Skies (trailer)

Το Forever Skies αναμένεται να ολοκληρώσει τη θητεία του σε PC early access σε λίγους μήνες και ταυτόχρονα θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 ως αποκλειστικότητα της κονσόλα για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Όπως αποκαλύπτεται, εδώ και χρόνια η ομάδα ανάπτυξης της Far From Home συνεργάζεται με τη Sony για τη δημιουργία του παιχνιδιού και μεταξύ άλλων, το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους θα είναι η αποκλειστικότητα που προαναφέρθηκε.

Ο gameplay lead Andrzej Blumenfeld τονίζει πως η συνεργασία με τη Sony δεν θα επηρεάσει τη συνέχεια της ανάπτυξης της έκδοσης early access που μπορείτε να βρείτε στο Steam, με το πιο πρόσφατο patch να προσθέτει μια σειρά από βελτιώσεις. Γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο αναμένεται ένα νέο update με ένα νέο κεφάλαιο για την ιστορία. Η πλήρης έκδοση του Forever Skies θα υποστηρίζει τόσο single όσο και co-op play.


Η φράση "console debut exclusive" που υπάρχει στην ανακοίνωση, λογικά σημαίνει ότι κάποια στιγμή το παιχνίδι θα έρθει και σε Xbox Series X, Xbox Series S, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*