Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ως πειραματικό παιχνίδι με δεινόσαυρους ξεκίνησε το Grand Theft Auto

*
Η σειρά Grand Theft Auto αναμφίβολα είναι ένα από τα πιο πετυχημένα franchises στην βιομηχανία του gaming, ωστόσο τα πρώτα βήματά της διέφεραν από αυτό που γνωρίζουμε μέχρι και σήμερα, σύμφωνα με τον Colin Macdonald.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο παράγωγος της σειράς, Colin Macdonald στο BBC για την επέτειο των 25 χρόνων του Grand Theft Auto, αποκάλυψε πως ξεκίνησε ως ένα πειραματικό παιχνίδι με δεινοσαύρους από τον αρχικό προγραμματιστή της σειράς, Mike Dailly.

O Mike Dailly δημιούργησε αρχικά ένα παιχνίδι στο οποίο οι παίκτες κυκλοφορούσαν πάνω σε δεινοσαύρους εντός μιας πόλης. Η ιδέα αυτή αποτέλεσε την “ραχοκοκαλιά” για την ομάδα, προκειμενου να πειραματίσει με οχήματα και με την ιδέα πως θα είναι ο παίκτης εάν οδηγεί ένα όχημα μέσα στην πόλη. Όπως πρόσθεσε ο Colin Macdonald η ιδέα που “γέννησε” το Grand Theft Auto, ήταν η απόφαση της ομάδας να κάνουν τον παίκτη να αφήσει το όχημα που οδηγεί και να μπαίνει σε αλλά οχήματα.

Το Grand Theft Auto παραμένει μέχρι και σήμερα, ένα από τα πιο κερδοφόρα παιχνίδια της βιομηχανίας, με το Grand Theft Auto 5 να έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 170 εκατομμύρια αντίτυπα.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*