Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Οθόνες για νέα gaming console ετοιμάζει η Sharp, με τις φήμες για το Nintendo Switch 2 να φουντώνουν

*
Η Sharp ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει οθόνες LCD για μια νέα κονσόλα για gaming, τη στιγμή που πληθαίνουν οι φήμες και οι πληροφορίες για την ανακοίνωση του Nintendo Switch 2.

Στο πλαίσιο ενημέρωση των επενδυτών για τα οικονομικά πεπραγμένα της εταιρείας, ο CEO της Sharp, Robert Wu δήλωσε ότι το τρέχον οικονομικό έτος, που ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2024, θα ξεκινήσει να λειτουργεί πιλοτικά η γραμμή παραγωγής των LCD-panels.


"Δεν μπορώ να μοιραστώ πληροφορίων για συγκεκριμένου πελάτες. Πρόκειται όμως για μια νέα κονσόλα για gaming, όπου έχουμε εμπλακεί στο στάδιο έρευνας και ανάπτυξής της", είπε ο Wu.

H Sharp έχει ιστορικό συνεργασίας με τη Nintendo, καθώς ήταν ο προμηθευτής των οθονών LCD για τις κονσόλες DS και είχε γραμμή συναρμολόγησης του Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*