Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ούτε το Dragon Age: The Veilguard γλίτωσε από το review bombing

*
Το φαινόμενο του review bombing εφαρμόστηκε και στο Dragon Age: The Veilguard, το νεότερο μέρος της σειράς της BioWare και της ΕΑ. Ο τίτλος κυκλοφόρησε στις 31 Οκτωβρίου και μέχρι σήμερα έχει λάβει αρκετά θετικές κριτικές από τα media και τους content creators.

Συγκεκριμένα, μέσα στο Σαββατοκύριακο και στην πλατφόρμα Metacritic, η έκδοση του PC βρισκόταν στο 79/100, η έκδοση του PS5 στο 84/100 και η έκδοση του Xbox στο 93/100. Όμως, η βαθμολογία των χρηστών ήταν πολύ χαμηλότερη. Συγκεκριμένα και στις τρεις πλατφόρμες, τα αρνητικά reviews είναι πάρα πολλά και έχουν οδηγήσει το score στο 39/100.


Στις αρχές του Σαββατοκύριακου, το user review είχε φτάσει μέχρι και στα επίπεδα του 26/100, κάνοντας τον τίτλο έναν από τους χειρότερους (για το κοινό) του 2024. Που θα καταλήξει, θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Προσφορά 1+1 εισιτήριο από την Aegean

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    BioWare

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Electronic Arts

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    EA

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*