Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Overwatch 2: Μην επιτίθεστε στα μέλη της ομάδας σας, προειδοποιεί η Blizzard

*
Σε ένα blog post που περιγράφεται αναλυτικά η δουλειά που έχει γίνει για την καταπολέμηση των cheaters και των ενοχλητικών παικτών, Blizzard κάλεσε την κοινότητα του Overwatch 2 να δείξει θετικό πνεύμα εντός του παιχνιδιού.

"Αν και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τον τρόπο επικοινωνίας μεταξύ σας, μπορούμε να σας πούμε ότι έχει σημασία όταν πρόκειται για την καλή σας απόδοση στο παιχνίδι".


"Τα δεδομένα μας δείχνουν ότι οι παίκτες σπάνια κερδίζουν όταν αρχίζουν να επιτίθενται στα μέλη της ομάδας τους".

"Μπορούμε να καταλάβουμε την απογοήτευση όταν ένας συμπαίκτης μπορεί να μην έχει καλή απόδοση ή να χρησιμοποιεί έναν ήρωα που δεν συμβάλλει αποτελεσματικά στον αγώνα. Αν και είναι πάντα καλή ιδέα να ενθαρρύνετε ιδέες και στρατηγικές με τους συμπαίκτες σας, δεν είναι αποτελεσματικό να τους υποτιμάτε".

"Ο μόνος σταθερός παράγοντας σε κάθε αγώνα που μετέχετε θα είναι πάντα ο εαυτός σας, γι' αυτό να θυμάστε πάντα πώς μπορείτε να συνεισφέρετε θετικά στον αγώνα, ανακαλύπτοντας τρόπους να μετατρέπετε τα μειονεκτήματα σε στρατηγικές που οδηγούν στη νίκη".

"Μπορεί αυτό να μην ισχύει απαραιτήτως σε κάθε αγώνα, αλλά πάντα θα έχετε κάτι να κερδίσετε όταν το κάνετε".

Η Blizzard υποστηρίζει ότι οι αναφορές είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να καταπολεμηθεί η τοξικότητα στο Overwatch 2, όμως χρησιμοποιεί και αλγόριθμους machine-learning για να εντοπίσει τοξικές συμπεριφορές στο voice chat του παιχνιδιού.

Ακόμα, η εταιρεία προειδοποιεί τους πάντες να μην χρησιμοποιούν το Life Grip του Lifeweaver για να σπρώχνουν τους συμμάχους τους στο κενό και παρακολουθεί στενά όσους το κάνουν για να υποβαθμίσουν τα άλλα μέλη της ομάδας τους.

Τέλος, η Blizzard επέβαλε ποινές σε περισσότερους απόμ 100.000 λογαριασμούς που χρησιμοποιούσαν cheats όπως aimbots και wallhacks.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*