Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Overwatch 2: Τέλος για τα PvE missions μέχρι και το 2024

*
Ο Jared Neuss της Blizzard εξήγησε τον λόγο, για τον οποίο το Overwatch 2 θα αργήσει να δει καινούργια PvE missions. Η εταιρεία κυκλοφόρησε το sequel του original first-person shooter τον Οκτώβριο του 2022, υποσχόμενη μεγάλης στήριξης στο περιεχόμενο του PvE, κάτι που όμως αναμένεται να λείψει στους fans του τίτλου το επόμενο διάστημα.

Η Blizzard φαίνεται πως έβαλε στην άκρη το PvE mode για χάρη της ανάπτυξης νέων story missions. Τρία από αυτά θα κυκλοφορήσουν με την έκτη σεζόν του Overwatch 2, που ονομάζεται Invasion και που θα ξεκινήσει στις 10 Αυγούστου 2023.

Όπως αποκάλυψε ο Neuss, οι developers θα χρειαστούν καιρό για τις απαραίτητες τροποποιήσεις, προκειμένου τα επόμενα PvE missions να ανταποκρίνονται στις επιθυμίες της κοινότητας. Δήλωσε δε πως αποκλείεται να υπάρξουν καινούργια μέσα στις επόμενες δύο σεζόν του τίτλου. Κάτι που σημαίνει ότι, το πιθανότερο είναι να δούμε την επιστροφή των PvE missions από τις αρχές του 2024.


Το Overwatch 2 κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*