Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Όχι ιδιαίτερα σημαντικό το φημολογούμενο PS5 Pro σύμφωνα με την Take-Two

*
Σύμφωνα με τον CEO της Take-Two Interactive, Strauss Zelnick τα mid-gen console upgrades, που περιλαμβάνουν το φημολογούμενο PS5 Pro, δεν είναι τόσο σημαντικά. Αυτό δήλωσε το διευθυντικό στέλεχος της εταιρείας στο IGN με αφορμή τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων της Take-Two Interactive για το τρέχον οικονομικό έτος. Σύμφωνα με τον Zelnick, όλα εξαρτώνται από το τι περιλαμβάνει αυτή η αναβάθμιση, όμως συνήθως αυτές δεν είναι τόσο σημαντικές και δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερο.

"Όλα εξαρτώνται από το πώς ήταν αυτό το mid gen upgrade", είπε ο CEO της Take-Two στο IGN. "Γενικά μιλώντας, τα mid gen upgrades δεν φέρνουν σημαντικές αλλαγές". Ο Zelnick πρόσθεσε ότι οι αναβαθμίσεις αυτές δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα.


Παρόλο που ο Zelnick δεν θεωρεί αυτές τις αναβαθμίσεις ως πολύ σημαντικές, πριν από μερικούς μήνες είπε ότι πιστεύει ότι τόσο η Microsoft όσο και η Sony θα κυκλοφορήσουν αναβαθμίσεις στο εγγύς μέλλον. "Μάλλον θα το κάνουν", είπε τον Μάιο του τρέχοντος έτους κατά τη διάρκεια ενημέρωησης επενδυτών της εταιρείας του. Πρόσθεσε, "Δεν επηρέζουν πολύ τη δουλειά μας".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*