Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το κριτήριο σας πρέπει να ειναι τουλάχιστον 3 χαρακτήρες

Παίκτες των Pokémon Scarlet & Violet ανακάλυψαν τρόπο για να βρίσκουν περισσότερα shiny Pokémon (video)

Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet κυκλοφορούν για το Nintendo Switch εδώ και λίγες μέρες και παίκτες έχουν ήδη ανακαλύψει τρόπο για να βρίσκουν shiny Pokémon, συχνότερα από το συνηθισμένο. Τα shiny Pokémon είναι πολύ σπάνια και οι πιθανότητες εντοπισμού τους είναι μία στις 4.096. Όμως, φαίνεται πως υπάρχει ένα κόλπο που βελτιώνει κατά πολύ αυτές τις πιθανότητες.

Στα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet υπάρχουν τα Mass Outbreaks, σημεία στον χάρτη όπου υφίστανται μεγάλες συναθροίσεις από Pokémon (ενός είδους τη φορά), όπου οι παίκτες αντιμετωπίζουν έως και 120 από αυτά. Μετά από τα 60 πρώτα Pokémon, οι πιθανότητες εύρεσης ενός shiny μειώνονται δραματικά, φτάνοντας τη μια στις 2.048.

Το farming των Mass Outbreaks φαίνεται πολύ αποτελεσματικό, με παίκτες να αναφέρουν πως, σε συνδυασμό με ένα αντικείμενο που αποκτάται ώρες μέσα στο παιχνίδι, μπορεί να γίνει ακόμα συντομότερη διαδικασία. Όμως, υπάρχει και κάτι ακόμα.

Αφού κάποιος βρει και πιάσει το shiny Pokémon που έψαχνε, μπορεί να το κάνει δικό του δύο φορές. Αρκεί, μόλις το πιάσει, να κατευθυνθεί στην πλησιέστερη πόλη, έως ότου εμφανιστεί το όνομά της στην οθόνη. Τότε, θα πρέπει να κάνει αποθήκευση και στη συνέχεια, επανεκκίνηση του παιχνιδιού. Μόλις επιστρέψει στο σημείο που έπιασε το shiny, θα το ξαναβρεί μπροστά του με την πρώτη προσπάθεια.

Τα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet κυκλοφορούν για το Nintendo Switch.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

  Game Freak

 • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

  Nintendo

 • ΔΙΑΝΟΜΗ

  CD Media

 • PEGI

  7+

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login
 • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.

Μείνε ενημερωμένος

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ ΜΑΣ, ΚΑΝΕ ΤΩΡΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΟΥ ENTERNITY.GR!