Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτες του NBA έχουν ήδη πάρει μια γεύση από το Call of Duty 2023

*
Με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πολλοί παίκτες του NBA αναφέρουν ότι έχουν δει ένα demo του επερχόμενου Call of Duty. Στο σχετικό event πραγματοποιείται παράλληλα με το Summer League του NBA, που διεξάγεται στο Las Vegas. Σε εικόνες που κοινοποιήθηκαν στο Instagram και στο Twitter, αρκετοί αστέρες του αμερικανικού πρωταθλήματος μπάσκετ παρουσιάζονται να παρακολουθούν την έκδοση του παιχνιδιού για το PS5, κάτι που λογικά έχει και συμβολική σημασία, λόγω της συνεχιζόμενης διαμάχης για την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft.

Πάντως ο χρήστης του Twitter, CharlieINTEL που ασχολείται με το πληροφορίες για το Call of Duty, υποστηρίζει ότι οι NBAers δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν, απλά τους παρουσιάστηκε ένα demo.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*