Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτης καταρρίπτει το παγκόσμιο ρεκόρ στο Frogger συλλέγοντας πάνω από 1 εκ. πόντους (video)

*
O Michael Smith κατάφερε στις 27 Φεβρουαρίου να καταρρίψει το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ στο κλασσικό arcade Frogger της Konami, σπάζοντας το φράγμα του 1 εκ. πόντων. Το high score πλέον ορίζεται στους 1.356.520 πόντους, με το προηγούμενο ρεκόρ να φτάνει τους 970.440.



Το νέο score του Smith επισημοποιήθηκε από το Twin Galaxies, έναν οργανισμό αφοσιωμένο στην διατήρηση video game records. Μετά από ψήφους έμπειρων κριτών μέσω του Twin Galaxies Submission and Adjudication Process, το ρεκόρ έγινε δεκτό την 1η Μαρτίου 2022.

Πλέον, ο Smith είναι από τους ελάχιστους παίκτες που έχουν ξεπεράσει τους 1 εκατομμύριο πόντους. Ο Pat Laffaye, παίκτης που παλιότερα κατείχε παγκόσμιο ρεκόρ στο Frogger, σύμφωνα με ρεπορτάζ έφτασε τους 1.029.990 πόντους το 2017, ωστόσο ποτέ δεν υπέβαλε ποτέ το score του στο Twin Galaxies.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*