Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτης του Call Of Duty: Vanguard πιάστηκε να «κλέβει» ενώ προσπαθούσε να δείξει το αντίθετο

*
Σε έναν πρόσφατο αγώνα τουρνουά, ένας παίκτης του Call of Duty: Vanguard με όνομα Kenji, κατηγορήθηκε για cheating. Σε μια προσπάθεια να καθαρίσει το όνομά του, ο παίκτης μοιράστηκε off-screen υλικό από το παιχνίδι του, στο οποίο φαινόταν ξεκάθαρα ότι έκλεβε.

Ο Kenji, ένας streamer και ημιεπαγγελματίας που έχει συμμετάσχει στον διαγωνισμό Checkmate Gaming, έπαιζε σε έναν αγώνα 2v2 όταν οι αντίπαλοί του ισχυρίστηκαν ότι χρησιμοποιούσε wallhacks, μια απάτη που επιτρέπει στους υπόλοιπους παίκτες να βλέπουν τους αντιπάλους αλλά και τα αντικείμενα μέσα από τοίχους.


Ο Kenji προσπάθησε να αποδείξει την αθωότητά του χρησιμοποιώντας μία off-monitor κάμερα για να καταγράφει το παιχνίδι του. Στο video καταγράφηκαν φυσικά τα wallhacks, τα οποία φαίνονται στην πάνω αριστερά γωνία.

Ο Kenji, όπως ήταν αναμενόμενο, αποβλήθηκε από το τουρνουά Checkmate Gaming, πολύ σύντομα αφού διέρρευσε το video και αμέσως έσβησε τους λογαριασμούς του στο Twitch και στο Twitter. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του PC Gamer, ο ίδιος παίκτης έχει αποβληθεί και από άλλο οργανισμό στον οποίο διαγωνιζόταν, το College CoD League, το οποίο όχι μόνο τιμώρησε τον Kenji με μόνιμο αποκλεισμό, αλλά απαγόρευσε και στους συμπαίκτες του την συμμετοχή τους μέχρι την αρχή της σεζόν του 2023.

Η ειρωνία σε αυτή την ιστορία είναι πως η Activision διαφήμισε πολύ κατά το 2021 για το σύστημα anti-cheat Ricochet, το οποίο αποδεικνύεται πως δεν δουλεύει σε πολλές περιπτώσεις.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*