Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτης του Elden Ring νικάει το τελικό boss 5000 φορές

*
Ο παίκτης του Elden Ring Let Me Solo Them έχει πλέον βοηθήσει 5000 άτομα να νικήσουν το τελικό boss του παιχνιδιού. Για να μην γίνεται μπέρδεμα με τον παίκτη Let Me Solo Her, που βοήθησε τους παίκτες στην εμβληματική μάχη με τη Malenia, ο Let Me Solo Them, εστιάζει την προσοχή του στα δύο τελικά boss, του παιχνιδιού - εξ ου και το όνομα.

«Ήταν μια από τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες της ζωής μου και είμαι ειλικρινά ευγνώμων», είπε ο παίκτης στο reddit. «Αυτό σηματοδοτεί το τέλος ενός κεφαλαίου, αλλά ήθελα απλώς να πω, ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς όλους τους παίκτες που με κάλεσαν».


Ο Let Me Solo Them δούλεψε πολύ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αλλά όπως λέει και στην ανάρτηση, επιτέλους, τέλος. Ως Let Me Solo Her, έγινε γνωστός σε όλη την κοινότητα του παιχνιδιού, καθώς βοήθησε τους παίκτες να νικήσουν τη Malenia 1000 φορές. Πήρε μάλιστα ακόμη και ένα αναμνηστικό ξίφος από την Bandai Namco για τον κόπο του.

Γεννάται λοιπό το ερώτημα: πού είναι το σπαθί του Let Me Solo Them; Άλλωστε, έχει ήδη ξεπεράσει τους καλύτερους. Είναι σίγουρο ότι, παρά το ότι έχει περάσει πάνω από ενάμιση έτος μετά την κυκλοφορία του, το Elden Ring παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές παιχνίδι, όσο και αν έχει μειωθεί το ενδιαφέρον. Αυτό σίγουρα θα αναπτερωθεί μόλις κυκλοφορήσει το DLC. Νωρίτερα τον Νοέμβριο, η FromSoftware δήλωσε ότι η ανάπτυξη «προχωρούσε ομαλά», αν και δεν έχουμε ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Υπομονή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    From Software

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Bandai Namco Entertainment

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    BNE Hellas

  • PEGI

    16+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*