Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτης του Final Fantasy 14 έκανε δικά του τα 2000 και πλέον achievements

*
Δέκα χρόνια μετά, παίκτης του Final Fantasy 14 έβαλε στη συλλογή του και τα 2751 achievements. Το κατόρθωμα ανήκει σε έναν Ιάπωνα που έπαιζε στον Garuda server που στη συνέχεια το κοινοποίησε στο subreddit του παιχνιδιού. Το community data tracker Lalachievements επιβεβαίωσε τον ισχυρισμό.

Σημειώνεται ότι αυτό που πέτυχε ο Ιάπωνας παίκτης δεν είναι καθόλου ασήμαντο, καθώς η λίστα με τα achievements του παιχνιδιού είναι "μυθική" και απαιτεί πολύ χρόνο για να ολοκληρωθεί.


Δεν πρόκειται απλά για την ολοκλήρωση του main campaign και τη συλλογή μερικών αντικειμένων. Απαιτούνται εκατοντάδες ώρες για να φέρει κάποιος εις πέρας τα πέντε ultimate raids, μόνος κάθε Deep Dungeon, να συλλέξει κάθε weapon relic, να πιάσει κάθε ψάρι και να περάσει με επιτυχία από κάθε levelquest, με τους fans να κάνουν αναφορά σε περίπου επτά χρόνια για να γίνουν όλα αυτά, λόγω των μηχανισμών του time-gating. Σημειώνεται ότι πρόκειται για achievements διαφορετικά από τα τρόπαια στο PlayStation.

Τέλος, κάθε expansion προσθέτει τα δικά του achievements, οπότε ο κάθε παίκτης που θέλει να διατηρήσει ρεκόρ όπως αυτό πρέπει να προσθέσει στη συλλογή του και ό,τι υπάρξει στο Dawntrail. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*