Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτης του Final Fantasy XIV καταρρίπτει ρεκόρ speedrun, αλλά ο αρχικός κάτοχος τον βάζει στη θέση του

*
Μετά από αρκετούς μήνες εξάσκησης, ένας παίκτης του Final Fantasy XIV κατάφερε να καταρρίψει ένα παγκόσμιο ρεκόρ speedrun, που είχε γίνει πριν από πέντε χρόνια. Δυστυχώς, το μόνο που κατάφερε ήταν να “ξαναπάρει” τον τίτλο ο αρχικός κάτοχος του ρεκόρ, σε λιγότερο από 24 ώρες αργότερα.

To συγκεκριμένο speedrun περιλαμβάνει την περιβόητη ανάβαση στο πύργο Kugane, που εισήχθη αρχικά στο παιχνίδι με το expansion του Stormblood, στην οποία θα πρέπει να ανεβείτε στην κορυφή του πύργου. Έτσι, o Pint, ένας YouTuber, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του και να καταρρίψει το ρεκόρ που μέχρι πρότινος άνηκε στον παίκτη EmO_oticon.




Όπως ήδη θα καταλάβατε, η ιστορία αυτή δεν είχε αίσιο τέλος για τον Pint. Μόλις 24 ώρες αργότερα, το νέο ρεκόρ του εν λόγω YouTuber, θα ξεπεραστεί κατά κράτος από τον EmO_oticon, τον χρήστη που για πάνω από πέντε χρόνια κατείχε το παγκόσμιο ρεκόρ του πύργου Kugane. Χωρίς σχολιασμό, χωρίς φανταχτερά καμώματα ή οτιδήποτε άλλο, ο Em0_oticon ξεπέρασε το παγκόσμιο ρεκόρ του Pint στο παρακάτω video, περνώντας την πρόκληση σε 38,74 δευτερόλεπτα.



Προκειμένου να πανηγυρίσει το νέο του κατόρθωμα, ο EmO_oticon, “φόρεσε” ακόμη και μια στολή χρυσού ελέφαντα για να γιορτάσει τη σπουδαία στιγμή, η οποία έχει πλέον εδραιωθεί στην ιστορία του Final Fantasy XIV.

Θα θέλαμε πολύ να μάθουμε τις σκέψεις του Em0_oticon για την όλη υπόθεση, αλλά δυστυχώς είναι λίγο μυστηριώδης, με πολύ λιγότερη διαδικτυακή παρουσία από αυτή του Pint. Μέχρι αυτή η ιστορία εκδίκησης και σπαραγμού να πάρει άλλη τροπή, θα παρακολουθούμε τον Pint για την επόμενη κίνησή του. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*