Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτης του Final Fantasy XIV τερμάτισε τον τίτλο σε 240 ώρες χωρίς καμία απολύτως βοήθεια (video)

Το Final Fantasy XIV μπορεί να θεωρηθεί ως JRPG αλλά και ταυτόχρονα ως MMO, καθώς ο βασικός πυρήνας του παιχνιδιού δεν ενθαρρύνει τους παίκτες να παίζουν μόνοι τους.

Παρόλα αυτά, φαίνεται πως ένας παίκτης προσπάθησε να παίξει εντελώς μόνος του, χωρίς τη βοήθεια άλλων παικτών ή NPCs, επηρεασμένος από το Old School RuneScape. Ο streamer Rath Games είπε πως “βασίστηκα στο πλαίσιο που είχα συνηθίσει από το Ironman mode και αποφάσισα να το εφαρμόσω στο Final Fantasy XIV και να αφαιρέσω ορισμένα πράγματα, ώστε να αυξήσω το ποσοστό δυσκολίας. Xωρίς καμία βοήθεια από NPCs, ανταμοιβές από quests και αγορές από εμπόρους, προσπάθησα να δυσκολέψω την κατάσταση. Στο τέλος αφού ολοκλήρωσα τα τρία πρώτα dungeons με σχετική ευκολία, ξεκίνησα το Level Sync/ Silence Echo, από περιέργεια. Μετά από 240 ώρες παιχνιδιού, παρατήρησα πράγματα που δεν θα είχα καταφέρει διαφορετικά, όπως status potions που μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε mobs που είναι level 50 ή χαμηλότερα.

Συνέχισε λέγοντας πως “περίμενα να είναι πιο δύσκολα τα πράγματα στα Trials αλλά τα dungeon ήταν πολύ χειρότερα. Το Batraal και το Black Eft θα με στοιχειώνουν για πολύ καιρό ακόμη, καθώς από το Castrum μέχρι την εξουδετέρωση του Black Eft, μου πήρε 60 με 80 ώρες ενώ το Brayflox κοντά στις 20 ώρες”.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*