Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτης του Old School RuneScape κατάφερε να γίνει το δεύτερο άτομο στην ιστορία του παιχνιδιού που κέρδισε μια τσάντα με σπάνια πετράδια

*
Είναι η δεύτερη φόρα μέσα σε επτά χρόνια, που ένας τυχερός παίκτης κέρδισε ένα από τα σπανιότερα gems (με πιθανότητα 1/100 εκατομμύρια) στο Old School RuneScape.

Ο χρήστης του Reddit, OhKyke, γνωστός και ως Coti βρέθηκε μπροστά σε μια bag full of gems στις 7 Ιανουαρίου και αποτελεί τον δεύτερο παίκτη στην ιστορία του MMO που κερδίζει το λάφυρο.


Uncut Onyx from Bag Full of Gems!
byu/OhKyle in2007scape

Το συγκεκριμένο loot εισήχθη στο παιχνίδι το 2016 και μόλις το 2020 κατάφερε κάποιος να το κερδίσει για πρώτη φορά. Την ίδια ακριβώς στιγμή, η εταιρεία ανάπτυξης αναγνωρίζοντας το επίτευγμά επιβεβαίωσε δημοσίως το όνομα του χρήστη enneUni. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με μερικούς, τα uncut onyxes δεν είναι και τόσο σπάνια ή πολύτιμα στο Old School RuneScape και τα κοσμήματα που κατασκευάζονται από αυτά είναι αρκετά συνηθισμένα μεταξύ των παικτών υψηλού επιπέδου.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*