Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παίκτης του Super Mario 64 έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ speedrun για ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο

*
Η κοινότητα speedrunners του Super Mario 64 βρίσκεται και πάλι σε μια από τις δραστήριες περιόδους της, δυόμιση δεκαετίες μετά την κυκλοφορία του κλασσικού παιχνιδιού του Nintendo 64. Πριν από λίγες εβδομάδες, ένας παίκτης έσπασε το ρεκόρ χρόνου ολοκλήρωσής του με 120 αστέρια, χρησιμοποιώντας ένα κενό στον κώδικα του παιχνιδιού, το οποίο αποκαλείται από την κοινότητα ως carpetless. Η χρήση του θα τον βοηθούσε να σπάσει το προηγούμενο ρεκόρ κατά ένα ολόκληρο λεπτό, όμως τελικά κατάφερε να το ξεπεράσει κατά μόλις ένα δεύτερο. Έτσι, ο ίδιος το αποκάλεσε ως το πιο cringy ρεκόρ όλων των εποχών.

Τώρα, ένας άλλος παίκτης κατάφερε να κάνει ένα ακόμα καλύτερο ρεκόρ, εκμεταλλευόμενος ακριβώς το ίδιο κενό στον κώδικα του Super Mario 64. Ούτε αυτός κατάφερε να ανεβάσει τον πήχη κατά ένα λεπτό, αλλά αντίθετα, έσπασε το προηγούμενο ρεκόρ – ξανά – κατά ένα δεύτερο. Πλέον η κοινότητα των speedrunners του παιχνιδιού απορεί για το αν μάχεται για την πιο γρήγορη ολοκλήρωσή του (μαζί με τα 120 αστέρια που έχει να μαζέψει συνολικά ο Mario), ή για την πιο… cringy.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*