Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Παιχνίδι απαιτεί 10 χρόνια για να πάρετε Platinum Trophy σε PS4 και PS5!

*
Πρόσφατα κυκλοφόρησε το The Stanley Parable: Ultra Deluxe για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC (Steam) και αποκαλύφθηκε πως αν κάποιος θέλει να αποκτήσει το Platinum Trophy του παιχνιδιού θα πρέπει να περιμένει 10 χρόνια. Το συγκεκριμένο επίτευγμα καλεί τους παίκτες να μην παίξουν το παιχνίδι για μια δεκαετία, οπότε ο πρώτος που θα καταφέρει να το συλλέξει θα είναι τον Απρίλιο του 2032. Βέβαια, αν κάποια στιγμή και ενώ είστε στο πέμπτο χρόνο αναμονής ανοίξετε ξανά το παιχνίδι, το timer θα μηδενίζεται και θα ξεκινάει πάλι από την αρχή. Ακόμη παραμένει άγνωστο για το αν οι παίκτες θα μπορούν να "προσπεράσουν" τον χρόνο αναμονής αλλάζοντας την ημερομηνία της κονσόλας.

Παρόμοιο achievement υπήρχε στο Batman: Arkham City, όπου οι παίκτες έπρεπε να συναντήσουν τον Calendar Man στο κελί του στις μεγάλες γιορτές για να το ξεκλειδώσουν. Αρκετοί χρησιμοποίησαν το loophole με την αλλαγή ημερομηνίας, ενώ κάποιοι άλλοι απλά περίμεναν μέχρι και ένα χρόνο για να λάβουν την επιβράβευση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Μάλιστα. Η τρέλα δεν έχει όρια...
      Ίσως είναι για gamers όπως εγώ που δεν μπορώ να τερματίσω τίποτα, και έτσι μην κάνοντας τίποτα να κερδίσουν κανένα trophy.

*