Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Palworld: Έρχονται patches για τη διόρθωση σημαντικών bugs

*
H Pocketpair δήλωσε προσφάτως πως εργάζεται για τη διόρθωση σημαντικών bugs που υπάρχουν στο Palworld.

Μέσω δημοσίευσης που κυκλοφόρησε στο X, η εταιρεία ανάπτυξης είπε πως η ομάδα υποστήριξης έχει δεχθεί πολλά αιτήματα αναφορικά με το Palworld, μετά την επιτυχία της early acccess που ξεκίνησε την Παρασκευή για Xbox Series X, Xbox Series S και PC.


Τα προβλήματα του παιχνιδιού είναι πολλά και διάφορα ενώ κάποια από αυτά επηρεάζουν σε μέγιστο βαθμό την εμπειρία του χρήστη, όπως τα δεδομένα αποθήκευσης που κατά καιρούς εξαφανίζονται, η αδυναμία να παίξετε multiplayer όπως και κάποιοι servers που δεν επιτρέπουν πρόσβαση. Η εταιρεία είπε πως “θα ενημερώσουμε τους παίκτες σχετικά με την κυκλοφορία των updates” προσθέτοντας πως τα δεδομένα αποθήκευσης του single-player και του co-op θα μπορείτε να τα ανακτήσετε μέσα από αντίγραφα ασφαλείας.

Το Palworld έχει πουλήσει ήδη πάνω από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα και έχει σημειώσει τον τρίτο υψηλότερο αριθμό ταυτόχρονων παικτών στο Steam καθώς ανέρχεται στα 1,6 εκατομμύρια. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*