Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πανέμορφο το Xbox Series X - Nickelodeon All-Star Brawl 2 Special Edition Bundle, αλλά...

*
H συνεργασία των Xbox, Best Buy, Paramount Game Studios και GameMill φέρνει τον SpongeBob SquarePants στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των gamers. Μέσω των Best Buy Drops στο Best Buy Mobile App, οι fans θα έχουν την αποκλειστική ευκαιρία να κάνουν δικό τους ένα Xbox Series X - Nickelodeon All-Star Brawl 2 Special Edition Bundle, που περιλαμβάνει μια κονσόλα με custom design, εμπνευσμένο από τον SpongeBob SquarePants. Στη συσκευασία υπάρχει και ένα Xbox Wireless Controller με τον SpongeBob και τους φίλους του, Squidward, Gary και Mr. Krabs, σε ένα πολύχρωμο κολάζ. Το Nickelodeon All-Star Brawl 2 εννοείται πως συνοδεύει τα παραπάνω, όμως υπό τη μορφή κωδικού που μπορείτε να κάνετε redeem μέσω του Microsoft Store.

To bundle είναι διαθέσιμο μόνο στις Η.Π.Α. με τιμή $699. Θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό τεμαχίων απο τις 7 Μαρτίου, ώρα 15:00.


SpongeBob Xbox Image 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*