Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω 1 εκ. παίκτες για το Two Point Campus σε μόλις δύο εβδομάδες

*
Μέσα σε μόλις 15 ημέρες από την κυκλοφορία του, το Two Point Campus κατόρθωσε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον περισσότερων από 1 εκ. παικτών.

"Η δημιουργία του Two Point Campus ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, οπότε είμαστε εκστασιασμένοι που βλέπουμε τόσους πολλούς ανθρώπους να απολαμβάνουν το παιχνίδι", δήλωσε ο επικεφαλής του στούντιο, Mark Webley. "Είχαμε μεγάλες ελπίδες ότι είχαμε δημιουργήσει κάτι που θα λατρέψουν οι fans, αλλά η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προσδοκία! Θα θέλαμε να στείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες που δείχνουν την υποστήριξή τους, χτίζοντας τις υπέροχες πανεπιστημιουπόλεις τους – και ανυπομονούμε να δούμε τι άλλο θα δημιουργήσετε".


"Μετά την επιτυχία του Two Point Hospital, ο κόσμος είχε μεγάλες προσδοκίες από εμάς, οπότε είναι τεράστια η χαρά του να φτάνουμε τους ένα εκατομμύριο παίκτες νωρίτερα από πριν", πρόσθεσε ένας ακόμα υπεύθυνος του στούντιο, ο Gary Carr. "Και αυτή είναι μόνο η αρχή, όπως κάναμε με το Hospital, θα υποστηρίζουμε συνεχώς το Campus με πολλά updates και επιπλέον λειτουργίες. Έχουμε πολλές, συναρπαστικές νέες ιδέες και σχέδια για το μέλλον του Two Point Campus και ανυπομονούμε να τα μοιραστούμε μαζί σας".

Το Two Point Campus κυκλοφορεί για PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PC και Nintendo Switch. Επίσης, περιλαμβάνεται στη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*