Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 1 εκ. downloads για το The Murder of Sonic the Hedgehog

*
Πάνω από 1 εκ. παίκτες κατέβασαν το δωρεάν visual novel The Murder of Sonic the Hedgehog, μέσα σε πέντε ημέρες από την κυκλοφορία του. Σύμφωνα με την Katie Chrzanowski, social media manager του Sonic και εκτελεστική παραγωγό του παιχνιδιού, το ξεκίνημα ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Είναι τα γενέθλια της Amy Rose και διοργανώνει ένα πάρτι με μυστήρια και δολοφονίες στο Mirage Express! Όταν ο Sonic the Hedgehog γίνεται το θύμα του παιχνιδιού, όλοι θέλουν να διερευνήσουν την κατάσταση εις βάθος. Ωστόσο, όλα μοιάζουν κάπως, είναι ένα αθώο παιχνίδι ή πίσω του κρύβεται κάτι ειδεχθες; Το cast του Sonic the Hedgehog σας προσκαλεί σε μια συναρπαστική περιπέτεια.


Το project περιγράφεται ως ένα πόνημα γεμάτο αγάπη από την ομάδα του Sonic που ασχολείται με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημιουργημένο από ταλαντούχους ανθρώπους που λατρεύουν τον μπλε σκαντζόχοιρο.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*