Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 13 εκ. downloads για τα mobile games του Netflix

*
Ένα νέο δελτίο τύπου της Sensor Tower αναφέρει ότι ως σήμερα, τα παιχνίδια του Netflix για φορητές συσκευές έχουν ξεπεράσει τα 13 εκ. downloads. Η πλατφόρμα streaming λανσάρισε τον κατάλογο με τα video games μέσω Google Play και Apple App τον Νοέμβριο του 2021. Τότε, η σχετική λίστα περιλάμβανε πέντε τίτλους και τώρα ο αριθμός τους έχει φτάσει τους 24. Η τριάδα με τα περισσότερα downloads αποτελείται από τα Stranger Things: 1984, Netflix Asphalt Xtreme και Stranger Things 3: The Game.

Σας υπενθυμίζουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες, το Netflix προσέλαβε τον Roberto Barrera, πρώην στέλεχος του PlayStation, για να ηγηθεί της στατηγικής της εταιρείας στον τομέα του gaming. Ακόμα, πρόσθεσε στο δυναμικό της τη δημιουργό του Stranger Things: Puzzle Tales, Next Games και την ομάδα ανάπτυξης του Dungeon Boss, Boss Fight Entertainment.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*