Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 260 developers στο The Witcher 4

*
Η CD Projekt RED ανακοίνωσε τα πρόσφατα οικονομικά της αποτελέσματα, τα οποία και έφεραν στη δημοσιότητα μερικές ενδιαφέρουσες ειδήσεις για το The Witcher 4 και το Cyberpunk 2077. Η πολωνική εταιρεία αποκάλυψε πως στο νέο Saga του the Witcher εργάζονται πάνω από 270 developers (μέχρι και τα τέλη Ιουλίου) και το Polaris (όπως είναι η κωδική του ονομασία) είναι το δεύτερο μεγαλύτερο project αυτή τη στιγμή μετά το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty.



Όλο το προσωπικό που δουλεύει στο expansion του Cyberpunk 2077 θα μεταφερθεί (μόλις κυκλοφορήσει αυτό) στο The Witcher. Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι το Phantom Liberty οδήγησε και πάλι το Cyberpunk 2077 σε πρωταγωνιστικό ρόλο στην επικαιρότητα, η CD Projekt RED δεν έχει στα πλάνα της κάποιο δεύτερο πακέτο επέκτασης. Κάτι τέτοιο δήλωσε και ο CEO της εταιρείας, Adam Kicinski, σημειώνοντας πως περισσότερο είναι απόφαση που έχει να κάνει με το τεχνικό κομμάτι, καθώς είναι η τελευταία φορά που το στούντιο εργάζεται στην Red Engine. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*