Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πάνω από 650 εκ. downloads για το Call of Duty Mobile

*
H Activision αποκάλυψε ότι οι επιδόσεις του Call of Duty Mobile είναι εξαιρετικές, σε επίπεδο παρόμοιο με τις κυκλοφοριες για PC και κονσόλες. Μάλιστα το παιχνίδι έχει ξεπεράσει τα 650 εκ. downloads.

Στην πρόσφατη ετήσια αναφορά οικονομικών πεπραγμένων της εταιρείας αναφέρονται τα εξής: "Συνεχίζουμε να μεταφέρουμε σε φορητές συσκευές την επιτυχία που έχουμε σε κονσόλες και PC. To Call of Duty Mobile είχε έναν χρόνο ρεκόρ μετά το λανσάρισμά του στην Κίνα, με τις αγορές εκ μέρους του κοινού να ξεπερνούν το $1 δισ.".


"Περισσότεροι από 650 εκ. άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν κατεβάσει το Call of Duty Mobile και ο μέρος όρος τους ανά μήνα βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτόν που έχει να κάνει με όσους παίζουν σε κονσόλες και PC. Πρόκειται για κατόρθωμα, με δεδομενη την επιτυχία του free-to-play Warzone".
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*